Dan Diaconescu află azi dacă OTV mai poate emite

Publicat: 27 03. 2013, 13:36
Actualizat: 29 07. 2014, 21:13

Curtea de Apel București (CAB) hotărește, miercuri, dacă postul OTV, patronat de Dan Diaconescu, mai are dreptul să emită.

CAB a judecat miercurea trecută cererea de anulare a deciziei CNA privind retragerea licenței OTV, însă a rămas în pronunțare și urmează să decidă astăzi.

Avocații postului au depus și o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA până la rămânerea irevocabilă a solicitării de anulare a acesteia. Cererea a fost respinsă de instanță în 31 ianuarie. Decizia Curții de Apel București în cazul solicitării de suspendare provizorie a fost contestată la instanța supremă, urmând ca recursul să fie judecat în 12 aprilie.

Potrivit avocaților lui Diaconescu, în cele două cereri depuse la Curtea de Apel București în legătură cu decizia CNA de retragere a licenței OTV, sunt invocate „trei motive mari și late”.

„Primul motiv este acela că amenzile vechi au fost contestate, iar faptul că ele, contestațiile, au fost respinse definitiv după deschiderea procedurii, chiar dacă erau amenzi prealabile, și prin urmare datoria era dinaintea procedurii, nu ne permitea să le plătim”, au arătat avocații OTV.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE VESTEA PRIVIND OTV PE CARE O AȘTEAPTĂ DAN DIACONESCU.