Dan Diaconescu îşi lansează o platformă online şi o criptomonedă

Publicat: 29 04. 2021, 21:30
Sursă Foto: Facebook / DD Home Cinema

Fostul jurnalist Dan Diaconescu, eliberat din închisoare acum patru ani, şi-a lansat o platformă online și o criptomonedă. 

Revenirea fostului jurnalist

Diaconescu  și-a lansat o platformă tip streaming și un prim film, alături de o criptomonedă.

Filmul serial se numeşte „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon. Protagonistul şi naratorul este Dan Diaconescu, potrivit Pagina de Media.

Acesta a anunţat că oamenii care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali. Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani”, a scris Diaconescu pe Facebook.