Dăncilă, despre demiterea șefului CNAIR: Și-a asumat termene total nerealiste și a dezinformat

Publicat: 09 07. 2019, 15:54

This browser does not support the video element.

„Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluția unor proiecte și dau exemplu autostrăzii Sibiu-Pitești, secțiunea 4, care avea documentația gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o și mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiției”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

„Un alt exemplu îi reprezintă secțiunile 3 și 4 aferente drumului expres Craiova Pitești sunt blocate de CNAIR, deși documentația este definitivată în din 2017. Aceeași conducere a Companiei Naționale și-a asumat termene total nerealiste și a dezinformat cu privire la stadiul și evoluția unor investiții majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulației pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum și realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest am cerut demiterea directorului interimat CNAIR”, a mai spus Dăncilă.

Premierul avut un mesaj și pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. „Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităților, nici a constructorilor, am încredere că vă veți implica în continuare”.

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, șef interimar CNAIR.