David Ohanesian va fi înmormântat cu onoruri militare

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 19 03. 2012, 16:10
Baritonul David Ohanesian va fi înmormântat miercuri, la Cimitirul Armenescu, cu onorori militare, el fiind decorat cu Ordinul Steaua României în grad de comandor, informează reprezentanții Operei Naționale București.

Baritonul David Ohanesian va fi înmormântat miercuri, la Cimitirul Armenescu, cu onorori militare, el fiind decorat cu Ordinul Steaua României în grad de comandor, informează reprezentanții Operei Naționale București. Trupul său va fi depus în foaierul Operei Naționale București.

Potrivit acestora, David Ohanesian s-a stins din viață duminică la ora 15.00, în urma unui stop cardiac, la Spitalul Universitar din București. Avea 80 de ani. Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus marți, între orele 12.00 și 17.00, în foaierul Operei Naționale. El va fi înmormântat miercuri, la ora 12.00, la Cimitirul Armenesc din Șoseaua Pantelimon.

Născut pe 6 ianuarie 1927, David Ohanesian a fost o personalitate marcantă a scenei lirice românești și europene, făcând parte, alături Octav Enigărescu și Nicolae Herlea, din triada de aur a celor mai mari baritoni ai țării.