De ce a ajuns bărbatul de 50 de ani din Iași să-și bage o petardă în gură? Mărturisirile fiului: „Am auzit o bubuitură puternică”

Publicat: 27 12. 2019, 11:58

Tată a cinci copii, bărbatul din Iași a fost adus acasă în stare avansată de ebrietate de către doi verișori. Bărbatul mai voia să bea, așa că a avut un conflict cu soția, căreia îi ceruse mai multă băutură.

Pentru că femeia nu a mai vrut să-i dea băutură, bărbatul a amenințat cu sinuciderea și s-a dus într-o cameră alăturată. Apoi, membrii familiei au auzit o bubuitură:

„Am auzit o bubuitură puternică. El a avut o petardă, pe care a folosit-o când era singur. Nici noi și nici medicii nu am mai avut ce face ca să îl salvăm”, a spus unul dintre fiii bărbatului, potrivit Ziarul de Iași.

Un bărbat de 50 de ani din comuna Belcești, județul Iași, a murit după ce și-a băgat în gură o petardă aprinsă. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Incidentul a avut loc miercuri seară, în comuna Belcești, județul Iași.

„Am fost solicitați în jurul orei 20 pentru un bărbat cu leziuni post explozie de petardă, petardă pe care și-a introdus-o în cavitatea bucală aprinsă. A fost trimisă ambulanța cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viața”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef al UPU SMURD Iași.