Decizia pe care executorii judecătorești au luat-o împotriva lui Irinel Columbeanu

Publicat: 13 04. 2013, 16:22
Actualizat: 29 07. 2014, 17:01

Omul de afaceri Irinel Columbeanu este executat silit de bănci, din cauza unor credite restante, și riscă să piardă 171.000 de metri pătrați de teren la Ciolpani, la 30 de km de București, scrie stirileprotv.ro.

Licitația pentru terenul lui Columbeanu de la Ciolpani este programată luni, iar prețul de pornire este deja diminuat, după ce la prima licitație nu s-a găsit niciun cumpărător. „Pe 15 aprilie, la ora 11, va avea loc vânzarea la licitație publică a bunurilor mobile aflate în proprietatea debitorului ipotecar Columbeanu Adrian Irinel”, au anunțat executorii judecătorești.

Irinel Columbeanu a declarat că nu știe nimic despre scoaterea la vânzare a celor 50 de loturi de teren pe care le deține în apropiere de DN1. „Nu știu nimic, nu am ce să comentez”, s-a rezumat să spună omul de afaceri.

Sursa scrie că Irinel Columbeanu a împrumutat, prin compania sa, câteva milioane de euro, pe care le-a girat cu terenurile respective. Călin Bogdan Cristian, primarul din Ciolpani, spune că terenurile respective „practic nu mai au preț”, deoarece nu există interes pentru a se construi pe ele. De altfel, Irinel Columbeanu a cumpărat cele 17 hectare în speranța de a dezvolta un complex imobiliar, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza crizei financiare, scrie sursa.