Decizia primarului Sectorului 6 după apariția fotografiei cu iepurii giganți aurii, care ar fi trebuit amplasați în grădinițe

Publicat: 30 03. 2018, 16:40

„Apreciez implicarea cetățenilor și a celor din mass-media, în legătură cu toate aspectele administrării comunității. Nu cunosc toate achizițiile desfășurate la nivelul direcțiilor Consiliului Local Sector 6. În urma sesizărilor, am verificat situația de la Administrația Școlilor Sector 6, am înțeles că nu a fost semnat contractul de închiriere și am dispus corectarea acestei erori și anularea comenzii lansate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice”, a declarat, vineri, prmarul sectorul 6, Gabriel Mutu.

De altfel, o fotografie reprezentând mai mulți iepuri-gigant, acoperiți cu beteală aurie, a devenit virală zilele acestea pe rețelele de socializare, stabilindu-se ulterior că aceste figurine trebuiau să ajungă la 6 gradinițe din sectorul 6 al Capitalei.

„Având în vedere că au existat divergențe pe clauzele contractuale privind închirierea figurinelor, contractele nu se află în derulare, nefiind semnate de niciuna dintre părți. Amplasarea figurinelor fără a anunța autoritatea contractantă a fost făcută pe răspunderea operatorului economic, acesta urmând a le ridica fără a fi achitată vreo sumă. Astfel, nicio sumă nu a fost transferată în această procedură”, precizează și Administrația Școlilor Sector 6.

FOTO: Facebook / Maria Munteanu