Declaratia femeii care a încercat să îi smulga soțului organele genitale: „Bun sau rău, e prostul meu..”

Publicat: 09 03. 2016, 12:10

„L-am trezit dimineață să meargă în vie, la muncă, și a zis că nu-i comand eu ce să facă. De nervi, l-am apucat de … și el s-a tras. I-am pus compresă, că îi curgea sânge. S-a dus la poliție și de acolo la spital. Era beat de ieri. Nu te înțelegi cu el când o ia pe ulei. De 15 ani suntem împreună, avem o fetiță de 14 ani. M-a dat afară, m-a bătut, l-am iertat, m-am întors. O să mă duc să îl caut la spital. Bun sau rău, e prostul meu. Acum, sper să mă ierte, să nu mă duc la pușcarie. Frumos cadou de 8 martie, nu am ce zice!” declară femeia.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din localitatea Dragomirești a ajuns marți la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, cu o plagă tăiată în zona genitală. Potrivit spuselor lui, soția a fost cea care l-a agresat, deoarece nu i-a adus flori, scrie Buna Ziua Vaslui.

„Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zonă scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soția l-a tăiat cu un cuțit pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. Duă acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță Vaslui.