Declarația mamei adolescentei care l-a înjunghiat mortal pe bărbatul care a vrut să o violeze. Fata a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea

Publicat: 18 08. 2021, 09:27
Actualizat: 18 08. 2021, 10:21

O adolescentă din Neamț a trecut prin momente cumplite. Fata l-a înjunghiat mortal pe bărbatul care încerca să o violeze. Bărbatul i-a promis că o va angaja, acesta fiind modul în care tânăra a ajuns la el în casă. Mama fetei este foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat.

„M-o sunat o nepoată de-a mea. Tu ştii ce o păţit fata? Ce-o păţit? O omorât un om. Am căzut jos. Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. A fugit, că soţul meu a fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-a temut că poate o bate. De unde l-a cunoscut nu ştiu…spune că are un telefon, că are o sumă de bani”, a declarat femeia.

Cu puțin timp în urmă, viața copilei s-a schimbat radical.

Tânăra a fost ademenită de un bărbat, acesta promițându-i că îi va găsi un loc de muncă, însă a sechestrat-o și a încercat să o violeze, apoi ea a încercat să se apere și l-a înjunghiat mortal.

Ulterior, tânăra a sunat la 112 să anunțe ce s-a întâmplat, dar nu știa apartamentul cu exactitate. Mai bine de o oră a stat adolescenta cu poliţiştii la telefon până când au dat de ea.

În încercarea de a o găsi, polițiștii au spart o altă ușă. După ce autoritățile și-au dat seama este o greșeală, au spart ușa de vis a vis și atunci l-au descoperit pe tânăr într-o baltă de sânge.

Vecinii spun că nu înțeleg cum s-a putut întâmpla așa ceva, căci băiatul era o persoană liniștită. De asemenea, aceștia au declarat că nu au auzit gălăgie și nu ar fi văzut ca băiatul să aibă o iubita oficială.

Se pare că acesta se ocupa cu transportul de persoane, în străinătate.