Deputatul AUR Dan Tanasă a urlat la ministrul de Interne Lucian Bode, în Parlament (VIDEO)

Publicat: 19 04. 2022, 20:22

This browser does not support the video element.

Deputatul AUR Dan Tanasă a urlat, marți, în Parlament, la ministrul de Interne Lucian Bode, spunându-i: „bă, tu ești ministru, bă”. Anterior, Dan Tanasă l-a agresat și pe deputatul USR Silviu Dehelean, pe care l-a catalogat drept „păduche”.

„Bode, nu poți să citești de pe hîrtie, te faci de râs, bă, tu ești ministru, bă”, i s-a adresat deputatul AUR Dan Tanasă ministrului Lucian Bode, pe holul Parlamentului.

Liderul AUR, George Simion, a țipat la Lucian Bode și l-a filmat, țipând „uite cine îl ține în brațe pe Raed Arafat”.

Ministrul de Interne Lucian Bode a participat la „Ora Guvernului” în Parlament chiar la solicitarea grupului parlamentar AUR, tema dezbaterilor fiind „Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”.

Parlamentarul AUR Dan Tanasă nu este la prima agresiune asupra unui politician: l-a agresat pe deputatul USR Silviu Dehelean, în martie 2021, tot în Parlament. Atunci, Tanasă l-a numit pe Dehelean „mă păduche” și „zero barat”.

Ministrul Lucian Bode nu este primul agresat de AUR. În luna februarie, George Simion l-a strâns de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timpul dezbaterilor privind moțiunea simplă împotriva sa. Atunci, Simion l-a numit pe Virgil Popescu „hoț” și „prost”. Parchetul General a deschis un dosar penal după această agresiune a lui Simion asupra lui Virgil Popescu.