Descoperire macabră în cazul unei femei, dispărută acum 12 ore de pe malul unui pârâu din Vrancea

Publicat: 30 06. 2018, 22:40
Actualizat: 26 03. 2019, 21:43

Femeia, o localnică din satul Mahriu, județul Vrancea, a fost văzută de un martor vineri seara, pe malul pârâului Brezoi, care s-a reversat. Dispariția ei a fost anunțată sâmbătă dimineața la postul de poliție din zonă, iar e parcursul zilei, persoana dispărută a fost căutată de polițiști, pompieri, jandarmi, reprezentanți ai serviciului de voluntari și membri ai familiei

„Polițiștii Secției 5 Cotești au fost sesizați în cursul dimineții cu privire la dispariția unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani din comuna Poiana Cristei. Conform sesizării, femeia ar fi fost văzută aseară în jurul orei 21.00 în zona pârâului Brezoi, sat Mahriu”, a anunțat Biroul de Presă al ISU Vrancea.

Potrivit polițiștilor, cadavrul persoanei dispărute a fost descoperit sâmbătă, în jurul orei 17.00 pe malul pârâului Brezoi, la circa un kilometru distanță de locul în care femeia fusese văzută pentru ultima dată.

Poliția a anunțat că pe cadavru nu au fost găsite urme de violențe și că medicul legist va stabili dacă femeia s-a înecat.

Cercetările continuă în cauză fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.