Descoperire macabră într-un supermarket. Cadavrul unui angajat, găsit la zece ani de la dispariție

Publicat: 23 07. 2019, 13:03

Un cadavru a fost găsit în spațiul îngust dintre un frigider și peretele dintr-un supermarket. Bărbatul respectiv dispăruse în urmă cu zece ani, în condiții misterioase, scrie independent.co.uk.

Poliția precizează că probele ADN prelevate de la rămășițele din No Frills Supermarket, din Council Bluffs, Iowa, îi aparțin lui Larry Ely Murillo-Moncada.

Bărbatul de 25 de ani, care a lucrat la magazinul respectiv, a dispărut în noiembrie 2009, după ce a plecat din casa părinților săi, prin troiene, în urma unui scandal.

Potrivit părinților acestuia, tânărul se comporta irațional, la momentul dispariției și lua medicamente.

Într-o declarație prezentată luni, Departamentul de Poliție din Council Bluffs a anunțat că bărbatul a căzut într-un spațiu îngust situat între un frigider și un perete.

Supermarketul era închis de trei ani, în momentul în care muncitorii au venit să ridice frigiderele și rafturile și au făcut descoperirea morbidă, în ianuarie, relatează 6 News.

La acea vreme, poliția a susținut că rămășițele sunt acolo de câțiva ani. Sergentul Brandon Danielson, din cadrul secției din Council Bluffs, a declarat, pentru Des Moines Register, că Murillo-Moncada a fugit de acasă când afară era o furtună de zăpadă.

„A plecat fără pantofi, șosete, chei, mașină”, a spus Danielson.

Se pare că Murillo-Moncada a strigat după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit, pe fondul zgomotului de la frigidere.

Decesul a fost unul accidental și autopsia nu a indicat niciun semn de agresiune asupra bărbatului.