Descoperirea înfiorătoare făcută de această mireasă, în fotografiile de la nuntă. Ce a văzut Emma în această poză

Publicat: 15 11. 2022, 16:19
Sursă Foto - Dailymail

O femeie a rămas șocată când a descoperit un detaliu straniu în fotografiile de la nunta sa, motiv pentru care a ținut să-și împărtășească povestea pentru ca nimeni să nu treacă prin aceeași suferință. Iată despre ce e vorba!

Emma, o femeie în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, Justin, și de-abia aștepta să meargă în luna de miere.

Din nefericire, întreaga bucurie s-a transformat într-un calvar, asta într-o dimineață în care soțul acesteia a început să se comporte ciudat, gonind-o de acasă.

Mireasa a trăit niște momente pline de vulnerabilitate și instabilitate emoțională, mai ales pentru că era însărcinată în luna a șaptea.

Motiv pentru care aceasta a reacționat destul de agresiv la comportamentul soțului său, și totul s-a înrăutățit atunci.

”Nu își amintea că eram însărcinată cu primul nostru copil. El credea că sunt un străin”, a declarat Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, simptomele erau deja foarte grave. Cuplul și-a anulat restul călătoriei și s-a întors acasă, în Marea Britanie, unde îi aștepta o veste cutremurătoare.

Soțul femeii avea o tumoră agresivă pe creier, iar medicii spuneau că mai avea doar doi ani de trăit.

„Medicii mi-au dat două săptămâni pentru a-l lua acasă”

În aceeași zi în care Emma a născut-o pe fetița sa, Justin a început tratamentul pentru cancer și nu a putut să fie lângă soția sa.

Din nefericire, în ciuda tratamentului, cancerul tot s-a răspândi rapid.

”Medicii mi-au dat două săptămâni pentru a-l lua acasă pe soțul meu înainte să moară. Uitându-mă acum la fotografiile de la nuntă, se poate vedea clar că partea dreaptă a feței lui este puțin mai lăsată”, a spus ea pentru Dailymail.com.

Sursă Foto – Dailymail.com

În mai 2016, Justin a murit. În prezent, fiica celor doi crește fără tatăl său, totuși, el a reușit să o țină pe cea mică în brațe pentru puțin timp.

Sursă Foto – Dailymail.com
Sursă Foto – Dailymail

Emma a făcut publică povestea lor pentru că vrea să-i încurajeze pe alții să meargă la medic atunci când apare cel mai mic simptom care ar putea indica cancer.