Designerul Răzvan Ciobanu, vizat de procurorii DIICOT pentru că a cumpărat cocaină

Publicat: 16 02. 2012, 10:10
Actualizat: 22 02. 2012, 12:02
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de polițiști sub acoperire care urmăreau o rețea de traficanți de droguri în cluburile din Capitală și în hoteluri de lux, relatează Adevărul.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat învizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze decocaină de la dealeri, el fiind monitorizat depolițiști sub acoperire care urmăreau o rețea de traficanți dedroguri în cluburile din Capitală și în hoteluri de lux, relateazăAdevărul.

Potrivit sursei citate, designerul a fost depistat în perioadaîn care anchetatorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor deCriminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) îi urmăreau pemembrii unei rețele de traficanți de stupefiante din care ar faceparte și Cristian Paraschiv, unul dintre participanții la show-ulTV „Rătăciți în Panama”, difuzat la Kanal D.

Paraschiv a fost arestat pentru trafic de droguri în octombrie2009, el recunoscând în fața anchetatorilor că Răzvan Ciobanu eraunul dintre clienții săi fideli, relatează Adevărul în ediția demiercuri.

De asemenea, Paraschiv a mai indicat și alte persoane care ar ficumpărat cocaină, motiv pentru care procurorii au extinscercetările în cauză.

Designerul ar fi cumpărat cocaină de la unul dintre dealeriigrupării, Vasile Ciobanu, zis „Raj”, dar și de la ofițerul GheorgheCurelea, din cadrul Poliției Sectorului 4, arestat deja în acestdosar, potrivit sursei citate.

Jurnaliștii cotidianului citat prezintă fragmente dininterceptări ale convorbirilor telefonice ale persoanelor implicateîn acest dosar, Ciobanu numind cocaina „rochie” în discuțiile cudealerii de stupefiante.

Mediafax