Destin tragic pentru un tânăr din Vaslui. A murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri

Publicat: 30 09. 2020, 11:50
Actualizat: 30 09. 2020, 12:00

Pompierii intervin de urgenţă, miercuri, pentru salvarea unei persoane care a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri, în localitatea Puşcaşi, judeţul Vaslui, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Victima, un băiat de 22 de ani, a decedat.

Pentru recuperarea tânărului de aproximativ 22 de ani din fântână, salvatorii vasluieni intervin cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

ISU Vaslui arată că fântâna are un diametru de circa 60 de centimetri şi nu are tuburile de beton introduse în interior.

După ce tânărul a fost scos din fântână, paramedicii au început protocolul de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Deocamdată nu se ştie cum s-a produs accidentul.

Botoșani – Un alt bărbat a căzut în fântână şi a murit

Un bărbat de 79 de ani din Botoşani a căzut, miercuri, în fântână, când lucra la o stână din apropierea fântânii, şi a murit. Colegii bărbatului şi-au dat seama că poate fi în fântână deoarece câinele bătrânului, care îl însoţea peste tot, se agita în jurul acesteia.

Pompierii botoşăneni au fost chemaţi să intervină pentru a scoate un bărbat care a căzut într-o fântână adâncă de nouă metri de pe un câmp din satul Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu.

În vârstă de 79 ani, acesta lucra la o stână din apropierea fântânii.

Colegii lui au sesizat lipsa în jurul orei 08.30 şi au început să îl caute. Şi-au dat seama că poate fi în fântână deoarece câinele bătrânului, care îl însoţea peste tot, se agita în jurul acesteia.

Pentru că fântâna era adâncă, au cerut sprijinul pompierilor pentru a-l aduce la suprafaţă.

Pompierii au adus la suprafaţă trupul bătrânului, iar echipajul medical a constatat decesul.