Detalii incredibile despre clujeanul care a abuzat sexual două fetițe. Ce a făcut bărbatul și care este situația lui familială

Publicat: 25 04. 2018, 18:32

Două zile la rând, individul și-a parcat mașina în fața școlii, s-a dezbrăcat în fața copilelor și le-a invitat să meargă cu el. Speriate, fetițele le-au spus profesorilor care l-au fotografiat și au anunțat poliția. La audieri, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Imediat după cele întâmplate în fața școlii gimnaziale din Cluj-Napoca, mai mulți părinți au depus plângere la poliție. Cazul a luat amploare și pe paginile de socializare, iar bărbatul, speriat, s-a prezentat de bună voie în fata polițiștilor.

„În cazul persoanei care a apărut în presă, după ce a încerca să agreseze două eleve acesta a fost audiat și reținut pentru 24 de ore”, a declarat presei Traian Morar, purt.cuv. IPJ Cluj.

 Surse din ancheta spun că acesta și-a recunoscut faptele însă consideră că nu a greșit atât de grav. Procurorii însă continua cercetările și vor să afle dacă individul a mai comis și alte fapte de acest gen.

Bărbatul de 36 de ani este căsătorit și are acasă doi copii. Unul de grădiniță și o fetiță de vârsta celor pe care el le-a abordat.

Scenele șocante au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în fața unei școli gimnaziale din Cluj-Napoca. După ce fetițele le-au povestit profesorilor cele întâmplate, aceștia  l-au identificat pe bărbat și l-au fotografiat, după care au mers direct la poliție. Ieri, individul a fost audiat ore în șir. A recunoscut în fata polițiștilor că și-ar fi dat jos pantalonii și că le-a invitat pe fetițe să vină cu el.

Acum este cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri, potrivit Stirilor Pro TV.