DEZVĂLUIRI. Cine este, de fapt, Eugenia Vodă, prezentatoarea emisiunii Profesioniștii. Cu ce se ocupă soțul ei

Publicat: 06 05. 2020, 11:53
Actualizat: 07 05. 2020, 12:56
Foto: mediafax

Eugenia Vodă realizează, din anul 2000, emisiunea „Profesioniștii”. Este unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România și a avut, de-a lungul timpului, numeroși învitați de prestigiu.

Eugenia Vodă s-a născut pe 4 martie 1959, la Sighișoara, într-o familie de intectuali. Tatăl ei, avocat de profesie, este cel care a insistat ca fiica sa să facă Dreptul. Totuși, a ales să dea la UNATC, secția teatrologie-filmologie, unde a intrat prima și de unde a ieșit critic de film.

Înainte să ajungă gazda emisiunii „Profesioniștii”, Eugenia Vodă a încecat să mai multe afaceri, printre care și deținerea unei edituri, apoi a început să facă emisiuni de film.

Mi-ar fi placut sa-mi fi inceput cariera vanzand ziare pe strada, pentru ca-mi plac povestile cu salturi spectaculoase si riscante, in viata si in meserie. Imi plac la modul teoretic, pentru ca, practic, am optat instinctiv, intotdeauna, pentru traseul ferm, pentru riscul tinut sub control”, spune Eugenia Vodă, într-un interviu realizat în urmă cu ani pentru Revista Cariere.

„Vorba cuiva, «sunt de-acord să fiu modest, dar să se știe! » Secretul succesului, în toate emisiunile de genul ăsta, depinde de însăși structura moderatorului. Altfel, ce rămâne? O masă și două scaune așezate față-n față. Mi s-a întâmplat să mi se strângă inima, uitându-mă întâmplător la televizor și văzându-mi un fost invitat, prezent în altă emisiune, prost filmat și pus într-o postură penibilă. Prin natura mea, sunt o perfecționistă, deci niciodată nu pot fi total mulțumită de ceea ce fac; singurul lucru de care sunt absolut sigură e că nu mi-am trădat invitații, totdeauna am căutat să scot «ce e bun în om»”, a mai spus Eugenia Vodă.

VIAȚA PERSONALĂ

Realizatoarea TV este soția milionarului Adrian Lustig, prozator, dramaturg, scenarist de film și om de afaceri, având succes în toate aceste domenii.

„Lustig nu este foarte dispus să vorbească despre averea acumulată, rezumându-se să declare că bogăția sa este „de ordinul milioanelor de euro’ și este formată în special dintr-un parc de apartamente închiriate”, nota Ziarul Financiar despre Adrian Lusting.