Diagnostic pentru Gigi Becali: „Încearcă să mascheze durerea cât se poate”

Publicat: 18 03. 2013, 13:02
Actualizat: 29 07. 2014, 19:45

Gigi Becali are probleme la coloana vertebrală, iar starea lui de sănătate s-ar putea agrava, deoarece patronul Stelei nu respectă sfaturile medicilor, scrie bzi.ro.

În 2008, cu puțin timp înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, Gigi Becali i-a oferit gimnastului Marian Drăgulescu 5.000 de euro, bani necesari unei consultații în SUA cu privire la unele probleme la coloana vertebrală. Becali i-a dat atunci lui Drăgulescu și câteva radiografii ale sale, pentru a fi examinate de dr. Robert Donatelli. „Și eu am ceva probleme la coloană, vreau să văd ce spune profesorul american”, i-ar fi spus atunci Becali lui Drăgulescu, conform sursei.

La întoarcerea lui Drăgulescu din America, gimnastul i-a dat o veste proastă lui Gigi Becali: problemele sale de sănătate erau grave.

De altfel, starea lui Becali l-a îngrijorat atât de tare pe dr. Donatelli încât acesta a venit personal în România, pentru a-l consulta pe latifundiarul din Pipera. Doctorul i-a recomandat lui Becali să facă gimnastică medicinală, spunându-i că în caz contrar poate rămâne înțepenit. După câteva zile de exerciții, patronul Stelei s-a plictisit și a renunțat, scrie bzi.ro.

„Nea Gigi a spus că se ține de gimnastică, dar a durat puțin. Între timp, a uitat toate astea. Știu că și azi se plânge des de probleme la spate, însă încearcă să le mascheze cât poate”, a declarat un fost angajat al lui Becali.