Digi RCS-RDS România, anunț oficial. Ce trebuie să faci ca să plătești doar 50% din factură, începând cu luna septembrie 2022

Publicat: 22 08. 2022, 10:43

DIGI RCS & RDS a publicat în această dimineață un anunț oficial care vizează milioane de romani din întreaga tara, și decizia pe care grupul de telecomunicații a luat-o este una extrem de bună, iar asta pentru că aduce beneficii majore la portare. Continuand campaniile de succes care au adus milioane de clienți în rețeaua sa de telecomunicații, DIGI a decis că e cazul să lanseze campanii de portare Back to School, chiar dacă școala va începe peste câteva săptămâni.

RCS & RDS le ofera clienților săi posibilitatea de activa un abonament de telefonie mobilă în cazul căruia vor beneficia de 50% reducere timp de 9 luni de zile, aproximativ cât durează și anul școlar. În esență, e vorba despre 4 luni de gratuitate totală pentru abonamentele de telefonie mobilă pe care DIGI RCS & RDS le are, sau 9 luni de reducere de 50%.

9 Luni cu 50% reducere

DIGI are cele mai ieftine servicii de telefonie mobilă din România în momentul de față, cu prețuri care încep de la doar 2 euro pe lună, sau 1 euro pentru 9 luni de zile în care este activă reducerea de 50% oferită de către companie.

Este obligatoriu să incheiați un abonament cu valabilitate de 2 ani de zile pentru a beneficia de această ofertă specială pe care DIGI Mobil o are.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul său toate detaliile necesare despre care ar trebui să știe oricine în legătură cu această promoție specială, și e bine să profitați de ea, dacă vreți servicii de telefonie mobilă foarte ieftine.

Este cunoscut faptul ca RCS & RDS nu are cele mai bune servicii de telefonie mobilă din România, însa la prețuri începand de la 1 euro pe lună, dacă vrei ceva ieftin, știi unde să mergi pentru a beneficia de asta, potrivit Idevice.ro.