Directorul de la Școala I.Gh. Duca a fost demis la cerere

Publicat: 05 12. 2014, 16:41
Actualizat: 07 12. 2014, 22:58

Incidentul s-a petrecut după ce, la începutul anului, conducerea școlii gimnaziale I.G. Duca a transformat sala de sport în sală de clasă.

Inspectoratul de la București spune că în urma prezentării unui raport realizat de către o echipă de inspectori, privind incidentul de la Școala Gimnaziala  ,,I. G. Duca”, sector 5, în cadrul Consiliului de Administrație al ISMB, întrunit în data de 05.12.2014, directorul unității de învățămant a fost eliberat din funcție, la cerere.

Marți, o elevă de 13 ani de la Școala Gimnaziala  ,,I. G. Duca” a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap în timpul orei de sport. Oficialii Inspectoratului Școlar  au dispus o comisie va începe o anchetă pentru că profesorul și-a susținut cursul pe holul școlii în lipsa unui spațiu adecvat.

De la începutul anului școlar, conducerea Școala Gimnaziala  ,,I. G. Duca”  a luat decizia ca orele de sport să se țină pe hol pentru că nu exista o sală de sport specializată pentru astfel de activități.

Oficialii Inspectoratului Școlar spun că situația nu este singulară în Capitală. 7% dintre școlile din București au aceeași problemă.