Directorul DRPD Timișoara, Mircea Lucaciu, acuzat că i-a influențat pe martorii din dosar

Publicat: 17 12. 2019, 11:49

Decizia Instanței vine după ce procurorul prezent la ședință a anunțat că dorește să depună un proces verbal de constatare vizând o posibilă tentativă de influențare a martorilor pretins comisă imediat după eliberare de către unul dintre directorii din cadrul Drumuri și Poduri Timișoara, au declarat surse oficial pentru știripesurse.ro.

Prin urmare, Andrei Mircea Lucaciu, șef la Departamentul Venituri din cadrul Direcției Regionale de Drumuri si Poduri (D.R.D.P.) Timișoara, le-ai fi „comandat” subordonaților, în prima ședință de după eliberare, să declare lucruri corecte dacă vor fi chemați la audieri.

Ulterior, martorul amenințat din dosar a alertat autoritățile și iar anchetatorii de la DNA Timișoara au început procedurile. Aceștia au înceiat un proces verbal de constatare car eurmează să fie depus mați ca probă la dosar. Anchetatorii susuțin că este necesară luare măsurii de aresterare preventivă în cazul celor opt persoane, motivul fiind faptul că încearcă influențarea martorilor.

Avocatul acuzatului Andrei Mircea Lucaciu, ar fi susținut în sala de judecată că informațiile sunt false iar clientul său nu ar fi spus asemenea lucruri.

Procesul este suspendat.