Discursul unui preot sibian a devenit viral pe internet: ce înseamnă ca soția „să se supună” bărbatului. VIDEO

Publicat: 03 08. 2015, 20:34

Constantin Necula, cunoscut și apreciat de sibieni pentru prelegerile din oraș, i-a amuzat și impresionat și pe ieșeni, unde a susținut recent un discurs despre viața de cuplu.

În cadrul discursului care a fost filmat și a devenit ulterior viral pe internet, Constantin Necula susține că ”a-ți iubi soția înseamnă a spăla vasele și a schimba scutece, chiar dacă ești popă, căci nu poți fi atins de duhul sfânt tot timpul”, scrie oradesibiu.ro.

În cadrul discursului, preotul Constantin Necula a făcut câteva referiri și la oamenii politici, vorbind despre ”copy-paste”, despre ”filosoful clasic” care a rostit celebra vorbă ”Ghinion!”, dar și despre ”modelul Lis”. Apoi, într-o prelegere care aduce mai degrabă a stand-up comedy decât a discurs bisericesc, Constantin Necula imită vocea unei soții sătule ca bărbatul să vină acasă beat.

”Popa e popă de la ușă încolo. În casă, e părintele copiilor săi și soțul soției sale”, conchide preotul, după ce i-a făcut pe toți cei din sală să râdă în hohote. Iată mai jos întregul discurs.