Doi bărbați au fost surprinși în timp ce furau combustibil din TIR-uri. Cum au acționat jandarmii

Publicat: 28 06. 2015, 11:16

Doi bărbați care, sâmbătă seară, au fost surprinși în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoareleunor TIR-uri, au fost opriți de către jandarmi după ce aceștia au tras focuri dearmă, unul dintre ei, care a amenințat patrula Jandarmeriei, fiind rănit, a anunțat Inspectoratul de Jandarmi Prahova într-un comunicat dat publicității duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs, sâmbătă seară, în jurul orei 22.50, în zona localității prahovene Boldești Scăieni, în incinta unui parc auto ce aparține unei firme.

Patrula de jandarmi aflată în zonă a observat doi bărbați care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autotrenurilor. În momentul în care jandarmii i-au somat pe cei doi să se oprească, aceștia au încercat să fugă, iar unul dintre jandarmi a tras un foc de armă în plan vertical.

Cei doi s-au oprit, iar unul dintre bărbați i-a amenințat pe jandarmi cu o șurubelniță, moment în care unul dintre jandarmi a tras un foc de armă rănindu-l pe bărbat la picioare. Rănitul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, el fiind în afara oricărui pericol. Cazul a fost preluat de către polițiști, care îi cercetează pe cei doi bărbați pentru tentativă de furt calificat și ultraj.