Doi bărbați au murit, alți patru sunt spitalizați, după ce ar fi băut alcool metilic

Publicat: 10 01. 2015, 16:31
Actualizat: 11 01. 2015, 16:08

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și unul în vârstă de 58 de ani, ambii din localitatea Dragalina, județul Călărași, au murit în spitale din București și Călărași, unde ajunseseră în stare gravă, existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au consumat alcool metilic.

Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Călărași au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că polițiștii au fost sesizați de cadrele medicale cu privire la moartea suspectă a celor doi și au deschis dosar penal în acest caz.

În prezent, anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiilor, urmând ca legiștii să stabilească dacă a fost vorba despre intoxicație și dacă substanța ingerată a fost alcool metilic.

Între timp, alți patru bărbați din Dragalina au ajuns la spital acuzând stări de rău, și în cazul acestora existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au băut alcool metilic. Doi din cei patru sunt internați la un spital din Călărași, iar ceilalți doi, care sunt în stare gravă, au fost duși la spitale din București.