Doi bătrâni din Bacău s-au certat din cauza unui gard. Unul dintre ei a pus mâna pe o secure și a lovit. Poliția l-a arestat pentru tentativă de omor

Publicat: 11 06. 2015, 22:49

Potrivit cercetărilor desfășurate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, incidentul dintre cei doi bătrâni s-a petrecut pe un drum din localitatea Cucuieți, în momentul în care victima se întorcea de la câmp cu o secure în mână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma unor îmbrânceli dintre cei doi, bărbatul de 67 de ani a reușit să îi ia securea din mână vecinului său, pe care l-a lovit apoi cu muchia de mai multe ori în cap, provocându-i leziuni grave.

„Victima fost transportată în stare critică la spital, prognosticul medicilor în privința șanselor sale de supraviețuire fiind rezervat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că între cei doi bărbați exista un conflict mai vechi legat de niște vecinătăți, victima câștigând mai multe procese în ultima perioadă”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Inițial reținut pentru 24 de ore, bărbatul de 67 de ani a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, iar magistrații Tribunalului Bacău au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor.