Doi controlori au prins un bărbat fără bilet. Când au scos chitanțierul, el a scos spray-ul paralizant și aparatul de electroșocuri

Publicat: 21 01. 2015, 13:21

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că luni seară cei doi controlori, angajați ai Companiei de Transport Public Cluj, făceau verificări într-un autobuz care circula pe linia 24, în Cluj-Napoca, și au identificat un bărbat care circula fără legitimație de transport sau bilet.

În acel moment, bărbatul i-a atacat pe controlori cu un spray iritant lacrimogen și cu un aparat cu electroșocuri și a coborât din autobuz, făcându-se nevăzut.

Aceleași surse au adăugat că victimele, doi bărbați de 31, respectiv 57 de ani, au depus plângere penală la Poliție, dosarul fiind transferat unui procuror al Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca, care a început urmărirea penală in rem, pentru infracțiunea de ultraj.

Potrivit surselor citate, atacatorul nu a fost încă identificat, în zona în care a avut loc incidentul nefiind camere de supraveghere, în timp ce controlorii spun că nu își amintesc multe detalii despre cum arăta bărbatul care i-a atacat.