Doi controlori RATB se ceartă cu un tânăr fără bilet, iar unul dintre ei SARE LA BĂTAIE. Înregistrare din tramvaiul 1 din București

Publicat: 30 04. 2015, 12:44

This browser does not support the video element.

Un clip video cu un scandal care are loc într-un mijloc de transport al RATB a fost postat pe Facebook, la doar două săptămâni după ce a apărut înregistrarea în care o femeie este bătută de un pensionar într-un troleibuz, pentru că refuză să își închidă țigara electronică.

Utilizatorul susține că a filmarea a fost realizată în tramvaiul 1 din București, în urmă cu o aproximativ o lună. În clip se vede cum un tânăr intră într-un conflict cu doi controlori RATB, iar până la bătaie nu mai este decât un pas. Ceilalți pasageri din tramvai intervin pentru a aplana scandalul.

„Mai nou daca nu ai bilet si nu ii place controlorului cum vorbesti risti sa o incasezi. Scena este filmata in tramvaiul 1 cam acum o luna. Tipul care a sarit la bataie era controlor, de asemenea si cel care incerca sa il tempereze. Mai erau in „brigada” alti 2 (unul ceva mai in fata discuta cu un calator si un altul care nu este in filmare). Teoretic calatorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reactionat dupa cum se vede. Din pacate nu am putut filma mai mult pentru ca nu am fost lasat, cel care a venit si a incercat sa ma opreasca a spus ca imi sparge telefonul daca mai filmez”, a scris pe Facebook tânărul care a filmat incidentul.