Doi copii de 2 și 12 ani, accidentați de o căruță lăsată nesupravegheată

Publicat: 19 08. 2012, 21:30
Actualizat: 27 09. 2018, 20:33

Doi frați în vârstă de doi, respectiv 12 ani, din localitatea vasluiană Văleni, au ajuns la spital cu răni la față și la cap, după ce au fost accidentați de o căruță care a fost lăsată nesupravegheată de către un tânăr de 24 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii vasluieni, cei doi copii au fost acroșați de căruță după ce atelajul a fost lăsat nesupravegheat de către tânărul de 24 de ani, pe un drum sătesc din localitatea Moara Domnească.

De fapt, susțin anchetatorii, caii înhămați la căruță au pus în mișcare atelajul după ce s-au speriat de zgomotul produs de un aparat electric aflat în căruța lăsată nesupravegheată de către tânărul de 24 de ani.

„În urma evenimentului rutier, cei doi minori au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticați cu traumatism cranio-facial. Medicii vasluieni au decis transferarea copiilor la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iași pentru investigații suplimentare”, a declarat, duminică, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana Ciobanu.

În urma accidentului, polițiștii vasluieni au întocmit pe numele căruțașului dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.