Doi elevi din Bulgaria și-au înscenat răpirea și voiau să fugă în România

Publicat: 16 02. 2012, 10:02
Actualizat: 01 03. 2012, 03:23
Doi elevi în clasa a șaptea din Bulgaria și-au înscenat propria răpire și au vrut să fugă în România, din cauza problemelor familiale, relatează site-ul Novinite.com.

Doi elevi în clasa a șaptea din Bulgaria și-au înscenat propriarăpire și au vrut să fugă în România, din cauza problemelorfamiliale, relatează site-ul Novinite.com.

Potrivit comandantului poliției din orașul Varna, DimitarDimitrov, mama unuia din elevi, Kristian, în vârstă de 13 ani, agăsit luni un bilet pe masa din bucătărie, străpuns de un cuțit, cumesajul „Îl avem pe fiul tău”.

Kristian împreună cu prietenul său Stoian, în vârstă de 13 ani,scriseseră de fapt biletul și se hotărâseră să fugă în România, dincauza unor probleme legate de familie.

Poliția din Varna a desfășurat operațiuni de căutare a copiilorși era pe cale de a organiza o blocadă în jurul orașului, când ceidoi elevi au fost găsiți în localitatea Klimentovo, situată la 20de kilometri de Varna. Aceștia s-au hotărât să nu mai fugă deoarecele era frică de întuneric.

Mediafax