Doi elevi din Oradea au consumat alcool și s-au aruncat de pe un bloc

Publicat: 29 05. 2015, 12:26
Actualizat: 29 05. 2015, 12:33

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că doi elevi din Oradea, de 15 și 17 ani, s-au aruncat de pe o clădire cu zece etaje, iar martori din anturajul lor susțin că înainte adolescenții consumaseră alcool.

„Cei doi erau elevi în clasa a VIII-a și a X-a și au fugit de acasă în urmă cu o săptămână. Locuiseră într-o clădire dezafectată din Oradea. Din primele cercetări rezultă că nu erau consumatori de substanțe halucinogene sau droguri, însă erau cunoscuți consumatori de alcool”, a declarat Maria Cotrău.

Unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spațiul verde. Medicii chemați la fața locului au declarat că nu au putut decât să constate decesul.

Procurorii nu au stabilit, deocamdată, motivele pentru care cei doi tineri s-au aruncat de pe blocul cu zece etaje, urmând să fie audiate familiile sinucigașilor.

Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă cei doi au consumat și alte substanțe în afară de alcool.