Doi judecători, membri CSM, jefuiți la un hotel din Arad

Publicat: 23 05. 2015, 15:09

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul președinte al CSM Adrian Bordea, reprezentant al Înaltei Curți de Casație și Justiție, și magistratul Mircea Aron au sesizat Poliția Arad că le-au dispărut bani și obiecte personale din camera hotelului în care erau cazați.

Conform surselor citate, cei doi erau cazați la un hotel din zona centrală a Aradului, iar bunurile și banii le-ar fi dispărut joi după-amiază.

Membrii CSM se aflau la Arad pentru a participa, joi și vineri, la o întâlnire a președinților de tribunale cu reprezentanții CSM.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Ovidiu Liber, a confirmat că „două persoane au depus sesizare cu privire la faptul că le-au fost furate sumele de aproximativ 6.700 de euro, respectiv 1.500 de lei, din camera unui hotel din municipiul Arad”.

„În cauză se fac cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei”, a precizat Liber.

Surse din rândul anchetatorilor au adăugat că se verifică dacă există înregistrări video din hotel cu persoanele care au intrat în imobil în cursul zilei de joi, în încercarea de a se reduce cercul suspecților.