Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier produs pe DN 66, în Gorj

Publicat: 27 12. 2013, 10:13
Actualizat: 26 03. 2019, 16:19

Două femei au murit, în noaptea de joi spre vineri, în județul Gorj, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei, șoferul fiind și el grav rănit în urma accidentului.

Accidentul a avut loc pe DN 66, în comuna gorjeană Plopșoru, unde un bărbat de 31 de ani, care conducea un autoturism BMW, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un cap de pod, apoi într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, și-au pierdut viața o tânără de 26 de ani și o femeie de 58 de ani, Silvia Furdui, mama șoferului, Aurel Furdui. De asemenea, bărbatul a fost grav rănit, pentru scoaterea sa din mașină fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Bărbatul și femeia de 58 de ani sunt din orașul Rovinari și se îndreptau spre casă în momentul producerii accidentului, în timp ce tânăra care a decedat, prietena șoferului, era din comuna Fărcășești.

Gigi Ciuncanu, corespondenti@mediafax.ro