Doi oameni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu vopsea, într-o clădire din București. În total, șase persoane au acuzat stări generale de rău

Publicat: 12 04. 2023, 12:19

Șase persoane au acuzat stare generală de rău și au solicitat intervenția ambulanței după ce s-au intoxicat cu vopsea, într-o clădire din București. Două persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva minute într-o clădire de pe Bulevardul Magheru din Capitală, unde se efectuau lucrări de întreținere (vopsire). După evaluarea medicală, două persoane au fost transportate la spital, anunță ISU București-Ilfov.

La scurt timp, la fața locului, au intervenit două ambulanțe SMURD, o autospecială de intervenție cu apă și spumă și echipajul CBRN.

”În urmă cu scurt timp am intervenit pentru acordarea primului ajutor unui număr de șase persoane care acuzau stare generală de rău. Persoanele se aflau într-o clădire de pe bld. Magheru, la care se efectuau lucrări de întreținere (vopsire). După evaluarea medicală două dintre cele șase persoane au fost transportate la spital”, precizează sublocotenent Ana Covașniuc, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov.