Doi presupuși traficanți de droguri, arestați după ce au fost prinși vânzând 2200 pastile de ecstasy

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 13 06. 2012, 22:54
Doi bărbați din Oradea, respectiv Satu Mare au fost arestați de Tribunalul Bihor, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să plaseze în Oradea 2.200 de pastile de ecstasy, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, șeful BCCO Oradea, comisarul șef Nicolae Stamate.

Doi bărbați din Oradea, respectiv Satu Mare au fost arestați de Tribunalul Bihor, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să plaseze în Oradea 2.200 de pastile de ecstasy, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, șeful BCCO Oradea, comisarul șef Nicolae Stamate. Cei doi cetățeni români, în vârstă de 33, respectiv 43 de ani, au încercat să plaseze cele 2.200 de pastile de ecstasy cu logo-ul "Motorola" și "Săgeata", pentru care pretindeau suma de 12.000 de euro.

Cei doi presupuși traficanți de droguri au fost reținuți de procurorii DIICOT Bihor, iar magistrații Tribunalului Bihor au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.

Conform sursei citate, cercetările au fost extinse și se lucrează în colaborare cu polițiștii maghiari pentru a găsi sursa drogurilor și pentru a-i prinde pe ceilalți membri ai filierei. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă pedepse cu închisoarea între 15 și 25 de ani.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro