Doi tineri au fost opriți de poliție în Mamaia. După ce le-a fost verificată mașina, amândoi s-au ales cu dosar penal

Publicat: 15 07. 2014, 11:08
Actualizat: 06 02. 2019, 03:12

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai IPJ Constanța au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune vizând prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

Astfel, în stațiunea Mamaia polițiștii au prins în flagrant doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, ambii din județul Ilfov, care aveau asupra lor aproximativ 50 de grame de cannabis, pentru consum propriu. Drogurile au fost descoperite de polițiști abia după ce au controlat amănunțit bagajele și autoturismul cu care cei doi veniseră la mare. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal, fiind cercetați pentru deținere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Tot în stațiunea Mamaia a fost prins și un tânăr de 24 de ani, din București, care avea asupra sa și în autoturism 39 de comprimate de ecstasy pe care urma să le vândă. El s-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc, fiind reținut de procurorii DIICOT Constanța. Tânărul a fost dus apoi în instanță, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.