Doi tineri beți au vandalizat zeci de magazine din centrul Brașovului

Publicat: 08 02. 2013, 11:45
Actualizat: 15 02. 2019, 04:15

Doi tineri în vârstă de 21 și 23 de ani, aflați în stare avansată de ebrietate, au spart cu o bâtă de baseball vitrinele a 26 de magazine de pe strada Republicii din Brașov, cei doi fiind reținuți de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Ioan Necșulescu, incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 4.00, când cei doi tineri au vandalizat mai multe magazine de pe strada Republicii.

Reprezentantul Poliției a precizat că unul dintre tineri avea un cuțit, iar celălalt o bâtă de baseball, cu care a spart vitrinele a 26 de magazine, în unele cazuri deteriorând produsele expuse, însă fără a fura ceva. De asemenea, cei doi au lovit cu bâta de baseball și porțile unor case din zonă.

Cei doi tineri au fost prinși de o patrulă a Poliției Locale și duși la sediul Poliției Județene Brașov, până în prezent polițiștii nereușind să discute cu ei din cauza stării avansate de ebrietate în care se află.

„Tinerii sunt cercetați pentru distrugere, ultraj, iar unul dintre ei pentru port de armă albă în locuri publice. Ambii sunt din Brașov și au atecedente penale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, în prezent aflându-se în arestul Poliției Județene Brașov.