Donald Trump a povestit cum l-a ajutat Sean Connery: „Aveam probleme destul de mari”

Publicat: 01 11. 2020, 22:55
Actualizat: 06 04. 2021, 15:28

Președintele SUA, Donald Trump, a transmis printr-un mesaj postat pe Twitter, că actorul Sean Connery, decedat ieri, l-a sprijinit la aprobarea unui proiect de dezvoltare imobiliară în Scoția.

 Sean Connery l-a sprijinit pe Donald Trump

“Legendarul actor, 007 Sean Connery, a trecut la cele veșnice. A fost un tip pe cinste și un caracter puternic.

Aveam probleme destul de mari la aprobarea unei mari dezvoltări în Scoția iar Sean a intervenit și a strigat „Lăsați-l naibii s-o construiască”. A fost tot ce-am avut nevoie, totul a decurs ca pe roate de acolo.

A fost atât de bine privit și respectat în Scoția și dincolo de ea că ani de viitoare frământări au fost evitați. Sean a fost un actor grozav și un om și mai grozav. Sincere condoleanțe familiei”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Soția actorului a dezvăluit că acesta suferea de demență

Actorul scoţian Sean Connery, decedat sâmbătă la vârsta de 90 de ani, suferea de demenţă şi s-a stins „paşnic”, a dezvăluit soţia sa, relatează tabloidul Daily Mail.

„Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Am fost alături de el tot timpul şi s-a stins pur şi simplu. Era ceea ce-şi dorise”, a spus Micheline Roquebrune, pictoriţă franceză care a devenit cea de-a doua soţie a legendarului interpret al agentului „007” în 1975.

„Suferea de demenţă, iar acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa”, a mai spus aceasta.

„Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună”, a mai spus Roquebrune. „Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic”, a dezvăluit ea.

Sean Connery a decedat înconjurat de familie, la Nassau, în Bahamas. Nu era bine „de ceva vreme”, a declarat fiul său, Jason Connery, pentru BBC.