Donald Trump, în primul discurs public susținut la Casa Albă după spitalizarea din cauza COVID: „Somnorosule Joe Biden, dacă crezi că vei conduce America, te înșeli”

Publicat: 10 10. 2020, 23:12
Actualizat: 06 04. 2021, 15:39
Donald Trump, în primul discurs public susținut la Casa Albă după spitalizarea din cauza COVID: „Somnorosule Joe Biden, dacă crezi că vei conduce America, te înșeli” / Sursă Foto: Pixabay

Președintele SUA, Donald Trump, s-a adresat sâmbătă, la Casa Albă, unei mulțimi gălăgioase de susținători. Este primul discurs al acestuia de când a fost internat cu COVID-19, relatează NY Post.

Trump, mesaj dur pentru Joe Biden

„Mențineți-vă această energie!”, a spus  Trump de la un balcon al Casei Albe, în timp ce mulțimea a scanda „Încă patru ani!”

„Somnorosul Joe Biden a trădat americanii de culoare și latino-americanii. Dacă tu crezi că vei putea conduce America, te înșeli”, a spus Trump.

„Dacă stânga va avea puterea, va lansa o cruciadă la nivel național împotriva forțelor de ordine”, a mai spus președintele  SUA, în timp ce mulțimea scanda „Încă patru ani!”

„Acestea sunt cele mai importante alegeri prezidențiale din istoria țării noastre. Ieșiți și votați! Vă iubesc!”, a mai spus Trump în discursul de sâmbătă.

Donald Trump, examinare medicală în direct pe Fox News: Am fost retestat. Nu mai iau niciun medicament de 8 ore

La zece zile după ce a fost diagnosticat pozitiv pentru coronavirus, președintele american a făcut un examen medical pe care a ținut să-l facă public, în timp real. Confruntat cu atacuri din partea democraților, care au pus sub semnul întrebării capacitatea sa de a face față funcției de președinte, din cauze medicale, Trump a cerut ca vizita sa la medic să fie transmisă în direct. Transmisiunea a avut loc vineri seara, pe canalul Fox News, în programul Tucker Carlson Tonight, e la ora 20:00 (03:00 ora României).

Trump a fost examinat de dr. Marc Siegel, care a realizat și un interviu cu Donald Trump. Președintele american a spus în repetate rânduri că se simte perfect după infectarea cu coronavirus. Ieri a declarat că s-a întors la Casa Albă pentru că „sunt un specimen perfect din punct de vedere fizic și sunt extrem de tânăr. Deci am noroc în această privință”