DOSAR PENAL. Cum au furat trei indivizi un berbec și un miel de la stână. Animalele, plimbate kilometri întregi în portbagaj

Publicat: 18 05. 2020, 12:38
Actualizat: 15 07. 2020, 01:49
FOTO - Caracter ilustrativ: Jandarmeria Argeş

Trei indivizi din Argeș s-au ales cu dosar penal pentru furt, după ce au furat un berbec și un miel de la o stână de lângă barajul Vidraru și au plimbat animalele vii kilometri întregi, în portbagaj.

Duminică seara, pe 17 mai, o patrulă de jandarmi a observat pe malul râului Argeș, în apropiere de barajul Prundu, o mașină care se deplasa cu viteză redusă. Vehiculul le-a trezit suspiciuni și aceștia l-au interceptat, pentru a legitima persoanele din interior, scrie Adevărul.ro.

Jandarmii au descoperit în portbagajul bărbaților un berbec și un miel. Indivizii, cu vârste de 19, 38 și 50 de ani, au declarat că au furat animalele de la o stână din apropiere.

Dosar penal pentru hoții de ovine

Pe numele lor jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal.

Animalele au fost returnate proprietarului de drept, iar bărbații împreună cu documentele întocmite au fost predați Poliției Secția 4, pentru continuarea cercetărilor.

Berbecul şi mielul au fost returnaţi proprietarului.

FOTO: Jandarmeria Argeş