Dosar penal în cazul eprubetelor cu sânge găsite pe Drumul Național 14

Publicat: 01 03. 2016, 16:22
Actualizat: 23 11. 2016, 02:47

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș fac cercetările în cazul eprubetelor găsite pe DN 14, între Mediaș și Brateiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase. Cercetările sunt realizate în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Lazăr a mai spus că probele ridicate de la fața locului vor fi trimise spre expertizare Laboratorului de Medicină Legală Sibiu.

Eprubetele cu sânge descoprite, în noaptea de duminică spre luni, de un trecător, pe Drumul Național 14, par să fi fost puse acolo în urmă cu mai mult timp, găsindu-se inclusiv recipiente îngropate în sol, au arătat reprezentanții DSP Sibiu.