DOSAR PENAL. O persoană din Maramureș a efectuat deplasări în Italia și declara că vine din Ungaria. S-a ales cu dosar penal

Publicat: 08 05. 2020, 21:03
Unei persoane din localitatea Ruscova, judeţul Maramureş i-a fost întocmit dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a efectuat frecvente deplasări în Italia şi la întoarcerea în ţară a declarat că vine din Ungaria.

Dosarul se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, a informat, vineri, Ministerul Public, pe pagina oficială de Facebook, potrivit Agerpres.

În fapt, Secţia 4 Rurală Leordina s-a sesizat din oficiu, la data de 7 mai, relativ la săvârşirea acestor infracţiuni, ca urmare a faptului că, în urma unor informaţii obţinute din mediul online, urmate de verificări corespunzătoare, organele de cercetare penală au constatat faptul că o persoană de sex masculin, domiciliată în localitatea Ruscova, din judeţul Maramureş, efectuează frecvent deplasări pe teritoriul Italiei, iar la revenirea în ţară pentru a evita măsurile de carantinare declară autorităţilor faptul că revine de pe teritoriul Ungariei.