Dosar penal pe numele bărbatului din Ploiești care a făcut scandal într-o carmangerie VIDEO

Publicat: 26 05. 2018, 18:13
Actualizat: 25 03. 2019, 18:58

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a fost identificat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoană din imagini. Este un bărbat de 51 de ani din Ploiești. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Raluca Brezeanu.

La rândul lor, comisarii de la Protecția Consumatorilor Prahova au mers în control la magazin și au ridicat probe.

„Noi am prelevat probe de la produsul reclamat, probe care vor fi analizate de laboratorul DSVSA Prahova. Alte deficiențe nu au fost constatate la fața locului, doar au fost prelevate probe din șoriciul respectiv. Marți, probabil, după apariția buletinelor de analiză, vom stabili dacă este cazul de sancțiune sau nu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul șef adjunct al CJPC Prahova Victoria Balaban.

Bărbatul a făcut scandal în magazin, acuzând angajații că vând carne spălată cu detergent. În imaginile care au fost postate pe Facebook se poate observa cum bărbatul însoțit de un prieten care filma scena, intră în magazin și începe să arunce cu șorici spre vânzătoare. Omul înjură și lovește un aparat de pe masă, în timp ce le reproșează angajaților că îmbolnăvesc clienții. La fața locului se afla și un bodyguard, dar care nu a intervenit în conflict.

Bărbatul a plecat abia după ce și-a primit banii înapoi pe produse.

Până la această oră, reprezentanții magazinului nu au putut fi contactați.

ATENTIE! MATERIAL CU LIMBAJ LICENȚIOS, INTERZIS MINORILOR!