Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren în județul Sibiu

Publicat: 01 07. 2012, 11:36
Actualizat: 22 08. 2013, 13:39

Două persoane au fost rănite, duminică dimineață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren, în dreptul localității Podu Olt, județul Sibiu, ambulanțe SMURD deplasându-se la locul accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc pe drumul județean din zona localității Podu Olt, județul Sibiu, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Trenul, Regio 2101, venea dinspre Brașov și se îndrepta spre Sibiu.

În urma impactului, două persoane, un bărbat și o femeie, de aproximativ 50 – 55 de ani, au fost rănite, una rămânând încarcerată, potrivit primelor informații.

„O persoană a suferit traumatism cranio-cerebral și contuzii minore, iar cea de-a doua a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis și un traumatism de coloană”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Silviu Albișor.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru descarcerare, a precizat Silviu Albișor.

Acesta este al doilea accident de tren produs în această săptămână, după ce, joi, un bărbat și un copil au murit în urma unui accident care a avut loc într-un cartier mărginaș din municipiul Sibiu, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren.