Două persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

Publicat: 26 05. 2013, 12:38
Actualizat: 01 04. 2019, 13:51

Două persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la ieșirea din Huedin, după ce microbuzul cu care se întorceau din Italia și în care se aflau în total opt pasageri s-a răsturnat în afara șoselei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Andrei Biriș, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că în microbuzul de transport persoane se aflau în total opt pasageri.

Microbuzul, care venea din Italia, circula dinspre Oradea spre Huedin, și transporta spre Târgu Mureș un grup de muncitori români care se îndreptau spre casă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Anca Bolba, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări rezultă că șoferul microbuzului a făcut o depășire neregulamentară pe partea dreaptă, iar mașina și s-a răsturnat.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Municipal Huedin, iar alți pasageri au primit îngrijiri medicale de la echipajele de ambulanță sosite la fața locului. (Vasile Măgrădean, corespondenti@mediafax.ro)