Două persoane, descoperite moarte într-un apartament. Primele informații arată o crimă, urmată de o sinucidere

Publicat: 12 02. 2014, 17:09
Actualizat: 08 02. 2019, 14:05

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți, miercuri, într-un apartament din Luduș, iar procurorii au deschis o anchetă pentru omor, primele informații arătând că femeia, care era medic, ar fi fost omorâtă de bărbat, după care el s-ar fi sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, Angela Barbu, a declarat că, din datele furnizate de procurorul de caz, a reieșit că, miercuri dimineață, Poliția Luduș a fost alertată de o colegă a femeii că aceasta nu s-a prezentat la serviciu. Ulterior, oamenii legii au găsit-o pe femeie moartă, alături de un bărbat, într-un apartament de pe strada Policlinicii din localitate.

Din primele informații reiese că femeia era medic rezident la Unitatea de Primiri Urgențe a SMURD din Luduș și ar fi omorâtă de bărbat, care ulterior s-ar fi sinucis.

Barbu a precizat că în acest caz se fac cercetări pentru omor.

„S-au constatat leziuni traumatice pe corpul victimei de sex feminin, urmează să se determine dacă există raport de cauzalitate între acestea și deces”, a spus Barbu, refuzând să dea alte amănunte.