Două polițiste au murit într-un accident rutier în care au fost implicate trei mașini

Publicat: 10 02. 2013, 20:51
Actualizat: 02 02. 2019, 13:36

Două polițiste de la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău au murit, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 1 B Buzău-Ploiești, după ce mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens, s-a ciocnit cu un taximetru, după care a fost lovită de o autoutilitară.

Primele informații furnizate de Poliția Buzău arată că accidentul s-a produs în localitaea buzoiană Ulmeni, după ce un autourism Opel înmatriculat în Galați, condus de o tânără de 23 de ani, din Galați, a pătruns pe contrasens, din motive necunoscute încă. După ce a pătruns pe contrasens, mașina condusă de tânăra de 23 de ani s-a ciocnit cu un taximetru care circula din sens opus, după care a fost acroșată de o autoutilitară.

În urma impactului, și-au pierdut viața șoferița în vârstă de 23 de ani, dar și a pasageri din dreapta sa, o tânără de 22 de ani, din Bacău. De asemenea, o femeie care se afla în autoutilitara implicată în accident a fost rănită, fiind transportată la spital.

Surse din Poliți susțin că cele două tinere decedate în urma accidentului erau polițiste la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.