Două studente, lovite pe o trecere pentru pietoni de o mașină condusă de un handbalist de la Națională

Publicat: 13 11. 2013, 19:30
Actualizat: 06 02. 2016, 12:13

Două tinere de 19 ani, ambele studente, au fost rănite ușor, miercuri la prânz, după ce au fost lovite în timp ce traversau o stradă pe o trecere pentru pietoni din stațiunea Mamaia de mașina condusă de internaționalul Alexandru Viorel Șimicu, handbalist la HCM Constanța.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, la intrarea în stațiunea Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alexandru Șimicu conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia și, ajungând la marcajul pietonal din zona Satului de Vacanță, din Mamaia, nu a acordat prioritate și le-a accidentat ușor pe cele două fete de 19 ani, care traversau strada pe marcajul pietonal.

„Nu le-am văzut deloc. Circulam în paralel cu o mașină pe care se făcea școala de șoferi. După ce au trecut ei, au apărut fetele pe trecerea de pietoni, dar eram mascat de acea mașină și nu le-am văzut. Nu aveam viteză, aveam doar 30 kilometri la oră, dar nu am mai apucat să frânez”, a declarat Șimicu.

Cele două studente au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru investigații medicale de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Alexandru Șimicu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Internaționalul Alexandru Șimicu are 25 de ani și este inter stânga la echipa de handbal masculin HCM Constanța.