Două surori din Suceava au ajuns la spital cu tăieturi pe corp. Polițiștii au fost șocați când au aflat identitatea agresorului

Publicat: 28 09. 2015, 10:43
Actualizat: 28 09. 2015, 13:49

Cele două fete din localitatea Putna au fost internate, duminică seara, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Suceava, una cu diagnosticul „plăgi tăiate multiple prin agresiune latero-cervicală dreapta, mâna dreaptă, antebraț stâng, gamba stângă” și cealaltă cu „plăgi multiple înjunghiate la nivelul scalpului, latero-cervical dreapa, bază hemitorace dreapta, antebraț dreapta prin agresiune”.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că din cercetări a reieșit că fetele ar fi fost agresate de tatăl lor.

El a spus că mama fetelor este la muncă în străinătate, iar tatăl acestora, cunoscut consumator de băuturi alcoolice, a venit, duminică seara, acasă, unde a început o ceartă cu fetele și a lovit-o pe una cu un briceag la mâna dreaptă, iar apoi cealaltă a sărit în sprijinul surorii sale, fiind și ea lovită cu pumnii și briceagul.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

„Bărbatul va răspunde conform legii”, a spus Epureanu, care a menționat că urmează să fie sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava pentru a verifica situația celor două fete.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, a declarat că va dispune efectuarea unei anchete sociale la această familie.