Două trenuri, oprite temporar în București, din cauza unor copaci căzuți pe șine

Publicat: 23 05. 2013, 18:15
Actualizat: 27 09. 2018, 22:48
Două trenuri de pe ruta Constanța-București, respectiv București-Constanța, sunt oprite temporar în Capitală, din cauza unor copaci căzuți din cauza furtunii în gabaritul căii ferate, la intrarea în stațiile Pantelimon și Pajura, informează Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA.

Două trenuri de pe ruta Constanța-București, respectiv București-Constanța, sunt oprite temporar în Capitală, din cauza unor copaci căzuți din cauza furtunii în gabaritul căii ferate, la intrarea în stațiile Pantelimon și Pajura, informează Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA.

Astfel, trenul 1682, care circulă pe relația Constanța – București Nord, staționează în gara Băneasa de la ora 16.42, iar trenul 11017 București Obor – Constanța a fost oprit în gara Obor, începând cu 15.45, potrivit sursei citate.

La fața locului s-au deplasat deja echipele de intervenție, pentru tăierea copacilor căzuți și eliberarea liniilor, astfel încât circulația celor două trenuri să fie reluată în cel mai scurt timp, precizează cei de la CFR.