Dragnea așteaptă rezultatele scrutinului PSD urmărind meciul România – Feroe, alături de colegi

Publicat: 11 10. 2015, 19:49

Liviu Dragnea, alături de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD Andrei Dolineaschi și alți parlamentari, printre care Florin Iordache, Damian Florea și Mihai Fifor, s-au strâns în biroul liderului interimar al partidului pentru a urmări meciul de fotbal pentru calificarea României la Campionatul European din 2016.

Liderii PSD au invitat și presa să urmărească meciul, așteptând rezultatele scrutinului intern cu apă, alune și covrigei.

Primul gol al României a fost întâmpinat cu urale de către social-democrați, chiar în momentul în care Valeriu Zgonea a intrat în sală. „Zgonea a venit cu golul”, au strigat social-democrații.

Liviu Dragnea a precizat că va ieși într-o conferință de presă pentru a comenta rezultatele alegerilor interne după încheierea meciului de fotbal, spunând că românii preferă să urmărească acea competiție, pentru care și el are emoții.

Meciul Insulele Feroe – România se dispută, duminică seară, la Torshavn, în ultima etapă a grupei F pentru calificarea la Campionatul European din 2016.